Acte de presentació de la 1a Lliga de softbol inclusiu

Presentació de la 1a Lliga de Softbol Inclusiu a la seu de la UFEC

Presentació de la 1a Lliga de Softbol Inclusiu a la seu de la UFEC

La lliga començarà el divendres 11 d’octubre i es disputarà a les instal·lacions internacionals de Sant Boi i Barcelona

El passat divendres es va dur a terme a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) la presentació oficial de la 1a Lliga de Softbol Inclusiu, una iniciativa pionera en l’àmbit de l’esport inclusiu a Catalunya, organitzada conjuntament per l’Associació Arep i la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS). Aquesta lliga comptarà amb la participació de quatre equips formats per esportistes de diverses entitats adherides al projecte i que donarà inici el divendres 11 d’octubre i que es disputarà a les instal·lacions internacionals de Sant Boi i Barcelona.

L’acte va comptar amb els parlaments del president de la UFEC, el Sr. Gerard Esteva, el representant d’Arep, el Sr. Joan Salló, i el president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, el Sr. Jordi Vallès. Tots tres van coincidir a destacar la importància d’aquesta lliga com a primer pas cap a un projecte de major abast per fomentar la inclusió en el món esportiu, en aquesta ocasió centrant-se en el softbol. Així mateix, van subratllar el valor del treball en equip i de l’esport com a eines d’integració social i personal.

Entre els assistents a l’acte hi havia esportistes, monitors i representants de les entitats implicades en aquest projecte, que van expressar el seu entusiasme i compromís amb aquesta nova iniciativa esportiva inclusiva.

La 1a Lliga de Softbol Inclusiu es convertirà en un punt de trobada per a esportistes de diferents capacitats, promovent els valors de la inclusió i l’esportivitat en un entorn competitiu i de cooperació. Aquesta iniciativa és una mostra més del compromís que la Federació Catalana de Beisbol i Softbol té des de l’inici del programa l’any 2014 i d’Arep amb l’esport per a tothom, posant en valor l’esforç conjunt de totes les entitats participants.

Per a més informació, podeu contactar amb:

Federació Catalana de Beisbol i Softbol
Telèfon: 636495542
Correu electrònic: director.tecnic@fcbs.cat

Associació Arep
Telèfon: 645490603
Correu electrònic: frodriguez@arep.cat

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.