Us convidem a la presentació de la 1a edició de la Lliga de Softbol Inclusiu “Softbol per a tothom”

Us convidem a la presentació de la 1a edició de la Lliga de Softbol Inclusiu “Softbol per a tothom”

L’acte tindrà lloc el pròxim 4 d’octubre a les 12:00h a la seu de la UFEC, i comptarà amb la presència de dues figures destacades del softbol nacional: Marc Civit i Júlia Sebastián.

El pròxim 4 d’octubre presentarem oficialment la 1a edició de “Softbol per a Tothom”, la primera Lliga de Softbol Inclusiu a Europa. L’acte es celebrarà el pròxim 4 d’octubre a les 12:00h a la seu de la UFEC situada a la Rambla de Catalunya, 81 de Barcelona, i comptarà amb la presència de figures destacades del softbol nacional que han fet públics els beneficis de l’esport en el tractament i la gestió de la salut mental: Marc Civit i Júlia Sebastián, professionals del softbol a Itàlia i a la selecció espanyola.

“Softbol per a Tothom” és una iniciativa d’Arep i la Federació Catalana de Softbol, amb el suport de la Fundació Barça, la UFEC i la Diputació de Barcelona, dissenyada per unir persones amb discapacitats i sense, especialment aquelles que tenen problemes de salut mental.

La Primera Lliga de Softbol inclusiu neix d’un projecte pilot que va tenir lloc amb gran èxit durant l’any 2023 i es converteix ara en la primera competició de la seva mena a Europa. Amb una visió clara cap a l’expansió i la inclusió de més col·lectius en el futur, aquesta lliga no només busca competició sinó també la creació d’un espai comú per a la integració i la superació personal.

Us hi esperem!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.