Associació per a la rehabilitació
de les persones amb malaltia mental

Entitat dedicada a la millora de qualitat de vida
de persones amb problemes de salut mental

Política de privacitat


Política de Privacitat

Termes i condicions relatius a la protecció de dades de l'Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental (Arep).

Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits en aquest web.

Compartim els nostres principis respecte a la seva privacitat:

  • Mai vam sol·licitar informació personal a menys que realment sigui necessària per poder oferir els serveis que ens sol·liciti.
  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la seva autorització expressa.
  • Mai utilitzem les seves dades personals amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

Principis bàsics

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, pel que li aconsellem com a usuari que la visiti periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte que es demanen dades de caràcter personal.

Menors d'edat

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica o en la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d'aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar ni donar-nos les teves dades ni la dels teus tutors.

Regulacions legals a què s'acull aquesta web

L'Associació Arep ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals:

  • Identitat del responsable: Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental
  • NIF / CIF: G08631574
  • Adreça: Passeig Maragall 124
  • Correu electrònic: arep@arep.cat
  • Activitat: serveis de salut mental

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de "clients".

Per al tractament de dades dels nostres clients implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en l'Associació Arep procedeixen de:

  • Formulari de subscripció del Butlletí de l'Associació AREP
  • Formulari de contacte a la pàgina web
  • Sol·licitud personal de la persona interessada.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en l'Associació Arep estem tractant les seves dades personals i en qualsevol cas, a:

  • Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.
  • Sol·licitar la rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Les persones interessades podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si s'escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L'Associació Arep deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades. Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Quan un client es connecta amb aquesta web ara per comentar una notícia, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: Associació Arep. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per l'Associació Arep, i que figura a la present Política de Privacitat.

Al web www.arep.cat hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tractem la informació que ens faciliten els interessats amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

1. Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: tema d'interès, nom i cognoms, adreça electrònica, telèfon i la població per respondre als requeriments dels usuaris de www.arep.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. S'informa així mateix que les dades que es faciliten estaran ubicats en els servidors de Virtual Labs, S.L. (proveïdor del hosting de l'Associació AREP) Dins de la UE.

2. Subscripció a la Newsletter: En aquest cas, sol·licitem les dades personals: nom i e-mail per enviar la informació relacionada amb els temes de salut mental.

Hi ha altres fins per la qual tractem les seves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials.

L'Associació Arep pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de l'Associació Arep, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari de l'Associació Arep. Tractarà les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de l'Associació Arep. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual. L'Associació Arep no ven, lloga o cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la fi de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les seves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment. Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat. L'oferta prospectiva o comercial de serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Mentre es mantingui la relació mercantil.
  • No se sol·liciti la seva supressió per part de l'interessat.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, l'Associació Arep comparteix les dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat. Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que preservem en aquest web. Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades: Hosting i e-mail màrqueting (CRM contact center): MailChimp Plataforma web: Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar a l'Associació AREP a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de l'Associació AREP (Incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.

Dades de navegació:

En navegar per www.arep.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

• Google Analytics.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris de tot el lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt.

Els seus drets al facilitar les seves dades personals

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en l'Associació Arep s'estan tractant dades personals que els concerneixin, o no. Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

L'Associació Arep deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic a arep@arep.cat

Secret i seguretat de les dades

L'Associació Arep es compromet a l'ús i tractament de les dades personals incloses als usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d'acord amb la finalitat d'aquests, així com a executar a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

L'Associació Arep no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a factoriadeapps.cat exonerant a l'Associació Arep, de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de l'Associació Arep en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat

L'Associació Arep es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, l'Associació AREP no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada. D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, l'Associació AREP es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.


KMK



Arep
Passeig Maragall, 124
08027 Barcelona (Spain)
Tel. +34 933 521 339
Fax +34 933 521 368
arep@arep.cat

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació.
Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies).
L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador.
Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.